Facebook

Aanhangwagen

De lessen met de aanhangwagen voor het rijbewijs B-E worden door ons verzorgd met een Volkswagen Golf automaat tezamen met een 2-assige aanhangwagen. Voor het rijbewijs B-E behoeft men nog steeds géén theorie-examen af te leggen.

Wel moet je zelf een gezondheidsverklaring indienen, net als voor het B-rijbewijs. Op mijn.cbr.nl kun je inloggen met je DigiD en daar de gezondheidsverklaring invullen en betalen. Pas wanneer de verklaring is goedgekeurd door het CBR kunnen wij het examen reserveren op je naam. Tevens moet je de rijschool machtigen, zodat wij een examen voor je aan kunnen vragen. Hiervoor heb je het CBR registratienummer van de rijschool nodig, ons nummer is 7757F1. Deze machtiging vul je in op mijn.cbr.nl.

In overleg kijken we samen bij het CBR naar een geschikte datum waarop het examen en de praktijkdagen ingepland kunnen worden. In 2 dagdelen worden alle onderdelen, bijzondere verrichtingen en het rijden met de combinatie doorlopen. Na afloop van het 2e dagdeel staat dan het praktijkexamen gepland.

Om na te gaan welk pakket het beste bij je past wordt er voortijdig een intake-les ingepland of in het 1e uur van de opleiding wordt in overleg bekeken of je de 8 uur opleiding nodig hebt verdeeld over 2 dagdelen of voldoende hebt aan de 6 uur durende opleiding, tevens verdeeld over 2 dagdelen.

Pakketten


6 uur opleiding incl. praktijkexamen € 625,00
8 uur opleiding incl. praktijkexamen € 745,00
Les per uur, 60 minuten €   65,00
Praktijkexamen € 275,00

Prijswijzigingen en/of verhogingen onder voorbehoud.